Orthomoleculair advies; jouw stap in de goede richting

Deel dit bericht op

Elke dag maken we keuzes die invloed hebben op de gezondheid van ons lijf; we kiezen wat we eten, wanneer we eten, om hoelaat we gaan slapen en welke activiteiten we ondernemen. Wanneer daar keuzes bij zitten die we vaak herhalen én niet bijdragen aan de gezondheid van ons lijf (of zelfs de gezondheid verminderen), zal je lijf je dit laten merken. Je krijgt klachten zoals een opgeblazen buik, hoofdpijn, huiduitslag, vermoeidheid of je blijft maar aankomen. Je kan er voor kiezen om deze symptomen te bestrijden. Maar slimmer is; op zoek gaan naar de oorzaak! En daar komt orthomoleculair advies om de hoek.

Orthomoleculair therapeut

Een orthomoleculair therapeut leert niet hoe je een symptoom moet bestrijden. Een orthomoleculair therapeut leert niet hoe je een botbreuk moet herstellen. Een orthomoleculair therapeut leert niet om te masseren of kraken. Wat ze wel leren is hoe het lichaam werkt. Ze leren wat een lijf nodig heeft om goed te kunnen functioneren. En wat je moet doen om fit te blijven. Ze leren ook welke systemen zijn ontregeld op het moment dat iemand klachten heeft. En hoe je dit kan herstellen.

Orthomoleculair advies

Als je last hebt van maagzuur, los je met een maagzuurremmer niet de oorzaak op. Als je hoofdpijn hebt, is een paracetamol slechts een tijdelijke oplossing. Als je eczeem hebt, is hormoonzalf een kortzichtige oplossing met nadelige bijwerkingen. Wil je echt van de klachten af? Kies dan voor orthomoleculair advies. Samen met een orthomoleculair therapeut ontdek je wat je zelf kan doen om je klachten te laten verdwijnen of flink te verminderen. Want jouw lichaam heeft zelfherstellend vermogen en dat moeten we activeren en niet omzeilen.

Geen duur traject

LijfLoket geeft orthomoleculair advies. Zonder duur traject en lekker vanuit huis. Je vult een korte vragenlijst in en spreekt daarna 45 minuten met een orthomoleculair therapeut. Waar dat over gaat? Over jou! Want met al deze informatie gaat de orthomoleculair therapeut voor jou een superpersoonlijk rapport opstellen met inzicht én advies. Helemaal afgestemd op jouw situatie. Na dit rapport weet jij precies wat je moet doen én waarom.

Ben jij benieuwd? Plan dan eenvoudig en simpel een afspraak in met mij. Tot dan!

Deel dit bericht op

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring