Over LijfLoket

Leuk dat je LijfLoket hebt gevonden! Mijn naam is Mayke en ik ben orthomoleculair therapeut. LijfLoket is er voor iedereen die graag een gezonder lijf wil. Daarom kun je hier heel eenvoudig een online consult boeken. Liever eerst kennis maken? Kies dan voor het GRATIS kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Je beter voelen
Als je ziek bent staat er één wens boven aan je verlanglijstje; snel weer beter worden. Als we ziek zijn of klachten hebben, zijn we gewend om eerst naar de huisarts te gaan. Slim, wanneer je direct een oplossing zoekt voor je klacht.

Maar heb je al langere tijd klachten? Of wil je afvallen of (gezond) zwanger worden? Dan is het een goed idee om ook te kijken naar de manier waarop je leeft. Zo krijg je een antwoord op de vraag; krijgt mijn lichaam wat het nodig heeft? En wat je nodig hebt is best lastig en voor iedereen verschillend. Daarom is LijfLoket opgericht!

Een andere aanpak
Wees gerust. Bij LijfLoket krijg je geen dieet toegestuurd. Je hoeft ook niet ineens intensief te gaan sporten. Het gaat erom dat je met slimme stapjes steeds gezonder wordt. De adviezen die je krijgt kunnen echte ‘eyeopeners’ zijn. Én ze sluiten naadloos aan op jouw leven en leefstijl.

Blijvend resultaat
In de opleiding tot orthomoleculair therapeut bij de Natura Foundation en door alles wat ik lees, ervaar en beluister heb ik ontzettend veel geleerd over het lichaam en over gezondheid. Ook is er op internet oneindig veel informatie te vinden. Als jij je klachten wilt verminderen, heb jij ook kennis over voeding en gezondheid nodig. Maar niet ál deze kennis. Daarom krijg je bij LijfLoket persoonlijk inzicht en advies, helemaal gericht op jouw situatie.

 

LijfLoket:

  • Tijd en aandacht voor jouw verhaal
  • Persoonlijk advies waarmee jouw klachten verminderen
  • Verrassende inzichten voor een blijvend resultaat

 

Over mij

Mijn naam is Mayke, 40 jaar en orthomoleculair therapeut. Ik heb communicatiewetenschappen gestudeerd en 15 jaar gewerkt als contentmanager en communicatieadviseur. Drie jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en ben ik gaan studeren; orthomoleculaire therapie bij de Natura Foundation & psychische- en medische basiskennis bij de Energieschool. Ik doe dit omdat ik het ontzettend leuk en interessant vind én omdat ik met deze kennis heel graag mensen ondersteun op weg naar een leven met minder klachten en ziektes. Want dat is tegenwoordig helemaal niet zo makkelijk! We worden continu verleid om verkeerde keuzes te maken en de adviezen over gezond leven gaan alle kanten op. De weg naar gezondheid is voor iedereen anders en ook jij verdient persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie. En dat krijg je bij LijfLoket!

Naast gezondheid, besteed ik mijn tijd vooral graag aan mijn gezin! Met vier kids in huis is het dan ook nooit saai 🙂 Ook hou ik van sporten, wandelen, leuke uitjes met óf zonder kids en van heerlijk chillen op de bank na een drukke dag. Ik maak ook graag kennis met jou! Plan gratis een kennismakingsgesprek in en we kijken wat ik voor jou kan doen.

Wat klanten vertellen

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring