Orthomoleculaire therapie; ook iets voor jou?

Deel dit bericht op

Ons lijf kan echt heel veel verdragen; voeding vol transvetten, nachten doorhalen in de kroeg, 8 uur per dag achter een computer zitten, verzorgingsproducten met allerlei chemicaliën; ons lijf kan het aan. We hebben allemaal een heel sterk en slim lijf. Een lijf dat altijd probeert om de balans in het lichaam te herstellen. En dat gaat lang goed! Tot het niet meer goed gaat. Je lijf begint te fluisteren; je bent wat vermoeider, bent vaak ziek, hebt af en toe een opgeblazen buik. Dan begint je lijf te roepen; hebt last van allergiën, slaapt slecht of je hebt snel blessures. Dan gaat het schreeuwen! Je sleept jezelf de dagen door, hebt hevige migraine of vervelende huiduitslag. De vraag is wanneer je gaat luisteren.

Het is in deze moderne tijd ook echt niet makkelijk om je lijf te geven wat het nodig heeft. We worden continu verleid om leefstijlkeuzes te maken die níet goed zijn voor onze gezondheid. Gelukkig helpt je lijf ook hard mee om in balans te blijven, ook als je keuzes soms wat ongezonder zijn.

Maar wat als je dagelijks klachten ervaart? Wat als je lichaam je laat weten dat het niet meer in balans is? Waar begin je dan? Dat is best lastig en het is dus niet zo gek dat je dat wel wat hulp bij kan gebruiken!

Dus wil jij weten hoe je jouw lijf kan helpen om klachten flink te verminderen? Na een consult bij LijfLoket weet jij wat je moet doen én waarom.

Bekijk onze diensten
Deel dit bericht op

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring