Elk jaar gezonder in plaats van zieker

Deel dit bericht op

In 2024 gaat de premie van de basisverzekering met ongeveer €12 per maand omhoog. Hierdoor wordt de totale zorgpremie in 2024 gemiddeld €149 per maand (en €1792 per jaar)! 😲 We worden dus met z’n allen steeds zieker. Kan het ook anders?

Dit betekent dus dat de Nederlander steeds zieker wordt. En als we ziek zijn worden we met allerlei medicijnen, behandeling en operaties weer opgelapt. Daar betalen we allemaal aan mee.

Ik geloof erin dat dit anders kan. Met de juiste kennis en skills, kun je elk jaar gezonder worden in plaats van zieker. Wanneer je langdurige klachten hebt, is er meestal veel meer aan te doen dan ‘ermee leven’ of ‘voor altijd’ medicijnen slikken. Met de juiste zorg en aandacht voor je lijf, kunnen zóveel klachten voorkomen en genezen worden.

LijfLoket is er voor iedereen
Voor een gezonder lijf kan iedereen terecht bij LijfLoket; een online platform waar je op een laagdrempelige manier echt aan de slag kan gaan met je gezondheid. Je bespreekt je gezondheidsklachten en wensen met een orthomoleculair therapeut. Daarna krijg je een uitgebreide e-mail waarin precies staat wat jij moet weten om jouw gezondheid flink te verbeteren en klachten te verminderen.

Deel dit bericht op

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring