Volgende bericht»

Afvallen zonder dieet: 3 belangrijke tips!

Deel dit bericht op

“Ik wil afvallen. Dus ik moet echt minder gaan eten.” Hoe vaak hebben we dit niet gehoord? Maar binnen no-time zit het er allemaal weer aan…

Vergeet dit nooit: een gezonder en slanker lijf is het logische gevolg van een gezonde leefstijl

Stop met het volgen van diëten. Een dieet kan leiden tot voedingstekorten. Dit geeft je lijf stress! En je lijf wilt zo snel mogelijk weer terug naar het oude gewicht. Stel jezelf de vraag wat een gezonde leefstijl is en hoe jij dat kunt bereiken. Ik help je graag! In dit artikel deel ik alvast 3 gouden tips voor een gezonder lijf met minder klachten.

1. Eet maximaal drie keer per dag

Eet maximaal drie keer per dag! Geen 4x dus, en vermijd tussendoortjes met calorieën, zoals een cappuccino. Dit helpt je lichaam in een ritme te komen en zorgt voor een betere spijsvertering.

2. Eet anders en voldoende

Eet anders en eet voldoende. Laat elke maaltijd bestaan uit gezonde vetten en eiwitten. Zo krijg je veel voedingsstoffen binnen, kun je makkelijk door tot de volgende maaltijd en zorg je voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

3. Beweeg of sport vóór je eerste maaltijd

Beweeg of sport vóór je eerste maaltijd. Leer je lijf om vet te gebruiken als brandstof. Kies voor krachttraining op jouw niveau als je wilt afvallen.

Hulp nodig?

Wil jij van je klachten af of gewicht verliezen, maar lukt het nog niet op eigen houtje? Ik help je graag. Plan een gratis kennismakingsgesprek in of maak een afspraak.

Bekijk alle diensten
Deel dit bericht op
Volgende bericht»

© 2023 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring