Voedingssupplementen; do or do’t?

Deel dit bericht op

Een voedingssupplement is bedoeld als aanvulling op normale voeding. Het bevat voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren of andere stoffen.

De vraag is of we dat nodig hebben? Het antwoord is niet voor iedereen hetzelfde. Een gezonde leefstijl kan er zeker voor zorgen dat we de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen (én opnemen). Maar het is tegenwoordig best lastig om dit voor elkaar te krijgen!

Kun jij alles afvinken?
✅ Ik kom elke dag heel veel buiten
✅ Ik eet gezond én gevarieerd
✅ Ik ervaar zelden stress
✅ Ik eet vaak vette vis
✅ Ik slaap altijd goed
✅ Ik ben de hele dag door in beweging

Allemaal aangevinkt en klachtenvrij? Dan hoef je je normale voeding niet aan te vullen met supplementen. Maar schiet je ergens tekort en kan (of wil 🙃) je het niet anders doen? Dan kan een supplement (tijdelijk) uitkomst bieden.

Hoe ga je dat aanpakken? Advies van een professional is the way to go. Want dan weet je precies wat je moet doen én waarom. Koop niet lukraak iets bij de drogist. Baadt het niet dan schaadt het niet, gaat niet altijd op!

Wil jij advies over het verbeteren van je gezondheid? Bij LijfLoket boek je heel eenvoudig een online consult. Zo weet je precies wat jíj moet doen om gezonder te worden en klachten te verminderen.

Deel dit bericht op

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring