LijfLoket favorieten

Deze producten zijn favoriet bij LijfLoket.

Magnesium

Magnesium is een mineraal en onmisbaar voor het uitvoeren van verschillende lichaamsfuncties. Het is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties! Denk aan het samentrekken van spieren en vaten, een goede zenuwfunctie en eiwitsynthese. Ook is het van groot belang voor een gezond hartritme, sterke botten en een goed werkend immuunsysteem.

Eet je supergezond en heb je weinig stress? Dan is een supplement waarschijnlijk niet nodig. Heb je last van bijvoorbeeld een onrustig gevoel, spierkrampen, vermoeidheid of hoge bloeddruk? Dan is het slim een magnesiumsupplement te gebruiken.

Magnesium bisglycinaat: magnesium in de vorm van bisglycinaat, speelt een essentiële rol in het bevorderen van een heldere geest. De toevoeging van L-taurine verbetert de opname van magnesium, terwijl het aminozuur glycine fungeert als een stabiele binding. Deze gecheleerde vorm zorgt voor een hoge opneembaarheid en maakt het magnesium stabiel in het maag- en darmstelsel. Daarnaast draagt magnesium bij aan een positieve invloed op de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen.

Magnesium bisglycinaat kopen

Magnesium malaat: magnesium in de vorm van malaat is samengesteld uit magnesium en appelzuur, waardoor het een uitstekende optie is bij vermoeidheid en verminderde spierwerking. Appelzuur speelt een cruciale rol in de citroenzuurcyclus. Dit is een cruciaal proces in de celstofwisseling waarbij voedingsstoffen, zoals glucose, worden afgebroken om energie te produceren.

Magnesium malaat kopen

Koffie

Koffieplantages kunnen gevoelig zijn voor verschillende plagen, waaronder insecten, schimmels en bacteriën, wat leidt tot het gebruik van pesticiden om de oogst te beschermen. Biologisch geteelde koffie is een mooi alternatief. Biologische koffie wordt verbouwd zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden en kunstmest. Wil jij het eens proberen? Ga dan bijvoorbeeld voor dit leuke proefpakket van Agust.

 

Koffie bestellen

© 2023 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring