«Vorige bericht

LijfLoket; dé online orthomoleculaire praktijk

Deel dit bericht op

LijfLoket is nieuw! En LijfLoket doet het nét even anders dan andere orthomoleculaire praktijken. Ben jij op zoek naar advies van een gediplomeerd orthomoleculair therapeut, maar vind je bij jou niemand in de buurt? Of wil je gezonder worden, maar wil je geen duur traject afnemen? Dan zit je goed bij LijfLoket. Je boekt eenvoudig een consult én je hoeft de deur er niet voor uit. Dit zijn vier belangrijke voordelen van een online consult:

  1. Een online consult is super toegankelijk. Ideaal als je niet kan of wil reizen. Je geniet van het comfort van je eigen huis. De drempel om een consult te boeken daardoor veel lager is.
  2. Het plannen van een consult is heel simpel. En je plant een sessie op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt. Je ziet direct welke dagen en tijden beschikbaar zijn!
  3. Omdat je niet gebonden bent aan fysieke locaties of reistijden, is een afspraak veel makkelijker in te plannen. Als je al een drukke agenda hebt, kan dit veel onrust voorkomen.
  4. Als je in je vertrouwde omgeving bent, is een gesprek met een therapeut mogelijk makkelijker. Je voelt je thuis vaak meer op je gemak, dan op een locatie die nieuw voor je is.

Wil je een afspraak maken bij LijfLoket? Bekijk onze diensten en boek eenvoudig een consult.

Deel dit bericht op
«Vorige bericht

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring