Ik poets mijn tanden nooit…

Deel dit bericht op

…dat hoor je niet vaak. We poetsen allemaal netjes onze tanden schoon. Vanaf ons eerste tandje tot onze laatste snik.

We poetsen om gaatjes, ontstekingen, kronen en bruggen te voorkomen. We poetsen, omdat we niet willen dat de gezondheid van onze tanden achteruitgaat.

Dus zijn we allemaal elke dag bewust preventief (goed) bezig!

Maar what about de rest? Hoe zit het met onze binnenkant? Zorgen we ook elke dag goed voor onze maag, lever en darmen? Onze hersenen, spieren en botten? Onze pancreas, alvleesklier en bloedvaten? Hoe zorgen we ervoor dat de gezondheid van onze binnenkant niet achteruit gaat?

Dat is niet zo simpel als 2 keer 2 minuten per dag poetsen. Om gezond te blijven heeft het lichaam de juiste zorg en aandacht nodig. In deze tijd worden we echter continu verleid om ongezonde keuzes te maken. Wat wél gezonde keuzes zijn is vaak niet eens meer duidelijk…

Niet zo gek dus als je wel wat hulp kunt gebruiken.

Daarom ben ik gestart met LijfLoket: dé eerste stap op weg naar een gezonder lijf. Door stapjes te maken die bij je persoonlijke situatie passen, geef je je lichaam wat het nodig heeft. En dat kan zóveel opleveren: meer energie, lekkerder in je vel, minder klachten en een kleinere kans om ziek te worden.

Wil jij deze stap wil zetten? Op LijfLoket boek je heel eenvoudig een consult op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt.

Deel dit bericht op

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring