Visolie bestellen

We hebben allemaal voldoende voedingsstoffen nodig voor een gezond lijf. Een onmisbare voedingsstof zijn omega-3 vetzuren. En dan vooral de vormen DHA en EPA. We kunnen deze vetzuren alleen vis halen. En dan in het bijzonder vette vis. Er zijn ontzettend veel studies gedaan naar het belang van gezonde vetten. Op deze pagina lees je de voordelen. Wil jij een hoogwaardig visolie supplement gaan gebruiken? Ontdek waarom niet alle visolie het gewenste resultaat oplevert, hoe je dit kan meten en op welke manier je hoogwaardige visolie kunt bestellen.

Waar is visolie allemaal goed voor?

Voordelen die benoemt mogen worden (dit zijn goedgekeurde claims door de Europese gezondheidsraad):

  • Hart: dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA draagt bij aan een normale hartfunctie.
  • Hersenen: dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan een normale hersenfunctie.
  • Voor zwangere en lacterende vrouwen geldt: 200 mg DHA bovenop de dagelijkse inname van 250 mg EPA + DHA draagt bij aan een normale hersenontwikkeling van de foetus / het kind.
  • Zicht: dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan behoud van normaal zicht. Voor kinderen tot 1 jaar is dat 100 mg DHA.
  • Immuunsysteem: dagelijkse inname draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.
  • Bloeddruk: dagelijkse inname van 2.000 – 5.000 mg EPA + DHA draagt bij aan behoud van een normale bloeddruk
  • Triglyceriden niveau: dagelijkse inname van 2.000 – 5.000 mg EPA + DHA draagt bij aan behoud van een normale triglyceriden niveaus.
  • Spieren: dagelijkse inname draagt bij aan een normale spierfunctie.

Waar moet je op letten als je visolie koopt?

Er zijn heel veel verschillende soorten visolie te koop. En zoals bij zoveel producten, lopen de prijs én kwaliteit sterk uiteen. Er zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Visolie is gevoelig voor oxidatie, vooral wanneer blootgesteld aan licht en lucht, wat kan leiden tot ranzigheid en de vorming van vrije radicalen. Oxidatie kan de voordelen van visolie verminderen en potentieel schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is raadzaam om verse, hoogwaardige visolie-supplementen te kiezen, op de juiste manier op te slaan en regelmatig de houdbaarheidsdatum te controleren om de voordelen te maximaliseren en de nadelen van oxidatie te minimaliseren.
  • De TOTOX-waarde, afgeleid van Total Oxidation, meet de mate van oxidatie in visolie aan de hand van peroxiden en anisidine. Een lage TOTOX-waarde duidt op minder oxidatie en meer stabiliteit in de visolie. Het is een belangrijke indicator bij het selecteren van visoliesupplementen, omdat een hogere waarde kan wijzen op verminderde voordelen en mogelijk schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Kies daarom producten met een lage TOTOX-waarde voor optimale kwaliteit en versheid.

Is visolie echt goed voor je?

Wanneer je een supplement neemt, weet je niet altijd of je er gezonder van wordt. Tenzij je dit meet. En bij visolie is het gelukkig goed te meten. Dat kan eenvoudig met een droog bloed test. Met een druppel bloed is het mogelijk om verschillende aspecten van jouw celgezondheid te meten. Meer weten? Je leest het op de pagina ‘De resultaten van een bloedtest; wat kom je te weten?

Hoe kom je aan visolie?

Visolie is in verschillende winkels te koop. Om er echter zeker van te zijn dat je kiest voor een hoogwaardig supplement, kun je deze ook bij mij bestellen.

Zinzini BalanceOil+

BalanceOil+ is een natuurlijk voedingssupplement met een rijke hoeveelheid olijfpolyfenolen, Omega-3 en vitamine D3. Het reguleert op veilige wijze de niveaus van EPA + DHA en de balans tussen Omega-6:3 in het lichaam, terwijl het de cellen beschermt tegen oxidatie. De samenstelling omvat een hoogwaardige mix van oliën afkomstig van in het wild gevangen kleine visjes en extra vierge olijfolie verkregen uit vroeg geoogste olijven.

Wil je meer weten over deze olie of wil je weten hoe het staat met jouw EPA en DHA niveau? Stuur mij een berichtje.

BalanceOil+ Vegan

BalanceOil Vegan is het eerste bio-alternatief op de markt, gecertificeerd door The Vegan Society. Een volledig natuurlijke mix van mariene micro-algenolie, extra vierge olijfolie voortijdig geoogste olijven, Ahiflower®-zaadolie en veganistische vitamine D3.

Wil je meer weten over deze olie of wil je weten hoe het staat met jouw EPA en DHA niveau? Stuur mij een berichtje.

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring