Online orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie gericht op het verbeteren van de gezondheid én het behandelen van klachten door te kijken wat een lichaam nodig heeft. En goed nieuws, je kunt nu ook kiezen voor een online orthomoleculair consult en dat heeft een aantal fijne voordelen.

Orthomoleculaire therapie

Bij LijfLoket is het boeken van een orthomoleculair consult een eenvoudige stap. Voorafgaand aan het consult vul je een vragenlijst in. Deze vragenlijst biedt de orthomoleculair therapeut inzicht in jouw levensstijl, gezondheidsklachten en gezondheidswensen. Tijdens een online gesprek is er ruim de tijd om meer te vertellen over deze klachten en wensen. En wordt je leefstijl besproken. De orthomoleculair therapeut gaat met jouw informatie aan de slag en maakt een verslag met inzicht en advies, helemaal gericht op jouw persoonlijke situatie. Dankzij LijfLoket weet je waar je moet beginnen én waarom!

Het is vanaf nu mogelijk een orthomoleculair consult ook online te boeken en dit biedt fijne voordelen:

  1. Een online consult is heel toegankelijk. Je hoeft je huis niet te verlaten en spreekt online met een orthomoleculair therapeut.
  2. Het plannen van een consult is supereenvoudig. Je kunt een afspraak plannen op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Direct wordt duidelijk welke dagen en tijden beschikbaar zijn!
  3. Door het ontbreken van binding aan fysieke locaties of reistijden, wordt het makkelijker om een afspraak te plannen. Vooral als je al een drukke agenda hebt, kan dit veel onrust wegnemen.
  4. Wanneer je je in je vertrouwde omgeving bevindt, kan een gesprek met een therapeut mogelijk moeitelozer verlopen. Je voelt je vaak meer op je gemak thuis dan op een onbekende locatie.

Een orthomoleculair consult is dé manier om je gezondheid te verbeteren. Bij LijfLoket wordt het nog eenvoudiger gemaakt door de mogelijkheid van online consults. Door advies op maat voor allerlei aspecten van je levensstijl, draagt orthomoleculaire therapie bij aan het bevorderen van jouw gezondheid op een duurzame en fijne manier.

Boek een online consult

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring