Is LijfLoket iets voor mij?

Ben jij toe aan een lijf dat met jou meewerkt in plaats van je tegenwerkt? Wil je een gezonder lijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is LijfLoket jouw eerste stap! En die kun je vandaag nog nemen. Want ook jouw lichaam kan herstellen, zolang jij de juiste voorwaarden schept. Want íeder lijf (dus ook die van jou) is ongelofelijk slim.  Gezonde leefgewoontes en de juiste voeding helpen een lijf dat uit balans is, om weer te herstellen.

En jouw lijf is uniek. Je hebt je eigen pakketje genen, je hebt een unieke ontwikkeling doorgemaakt en je leefstijl en leefomgeving zijn met niemand anders te vergelijken. Wat voor jou een slimme stap is, is dan ook superpersoonlijk. Niet gek dat je daar wel wat hulp bij kan gebruiken!

Herken jij je in één of meer van de volgende uitspraken? Dan is LijfLoket een slimme keuze:

 • Ik ben er klaar voor om met mij gezondheid aan de slag te gaan
  Het is mooi geweest. De emmer is vol. De rapen zijn gaar. En de tijd is rijp. Vandaag is een perfecte dag om aan de slag te gaan met jouw lijf en jouw leven. Want elke dag moe of pijn of last. Dat wil toch niemand? LijfLoket is dé plek waar jij persoonlijk advies krijgt. Maar niet voordat wij eerst heel goed naar jou hebben geluisterd.Kies voor jezelf en zet die eerste stap.
 • Ik wil een gezonder lijf en ben bereid daar zelf iets voor te doen of laten.
  Een gezonder lijf bereik je door je lichaam te geven wat het nodig heeft én weg te nemen wat niet goed voor je lijf is. Stap voor stap pas je jouw leefstijl aan. Om te weten welke stap het beste bij jou past, heeft een arts of therapeut veel informatie nodig. Over jou, je leefstijl en je leefomgeving. Je hebt dus iemand nodig die tijd voor je heeft en heel goed naar jou luistert. En dat doen we bij LijfLoket.

 

 • Ik heb klachten die langdurig aanhouden.
  Wanneer je klachten hebt, geeft je lichaam aan dat het niet krijgt wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Een orthomoleculair therapeut analyseert jouw klachten én leefstijl om je inzicht en advies te geven.
  Hou er altijd rekening mee dat klachten niet van de ene op de andere dag verdwijnen. Wanneer je lichaam al lange tijd uit balans is, kan het ook veel tijd kosten om je lichaam weer in balans te brengen. Slimme aanpassingen in jouw leven geven het lichaam de juiste ondersteuning. Wil je weten met welke slimme stap(pen) jij als eerst aan de slag kan? Boek dan een online consult met een orthomoleculair therapeut.

 

 • Ik wil mijn leven aanpassen, maar weet niet goed wat voor mij een slimme stap is.
  Bij LijfLoket geloven we dat een gezonde leefstijl de sleutel is naar een gezond lijf. Elke dag maak je keuzes die invloed hebben op jouw gezondheid. Wat ga ik eten? Wanneer ga ik eten? Hoe vaak eet ik? Ga ik vandaag sporten? Om hoe laat ga ik naar bed? Op basis van jouw advies kun je dus met verschillende thema’s aan de slag, zoals eten en drinken, eetgewoontes, bewegen, slaap, bioritme, ontspanning en verzorging. Ons advies laat jou inzien waar voor jou veel winst te behalen valt.

 

 • Ik wil gezond ouder worden
  Een lijf kan heel wat hebben en probeert altijd zelf in balans te blijven. Ook heeft het zelfherstellend vermogen. Dit is het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen na letsel, ziekte of beschadiging.
  We worden echter elke dag verleid om keuzes te maken die ons lijf verzwakt. Wanneer ongezonde keuzes opstapelen, gaat je lijf klachten vertonen. Het kan moeilijk zijn om je leefstijl op dat moment aan te passen. Om fit te blijven en gezond oud te worden is het altijd slim om verstandige leefstijlkeuzes te maken. Ook als je nog geen klachten hebt.

 

 • Ik wil weten wat ik naast het nemen van medicijnen zelf kan doen.
  Krijg je medicijnen voorgeschreven én wil je weten wat je zelf kunt doen om gezonder te worden? Ook dan is een consult een slimme stap. Een gezonde leefstijl ondersteunt – net als medicijnen – het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Om gezond ouder te worden kan het van groot belang zijn om jouw leefstijl onder de loep te nemen.

 

 • Ik wil advies van een orthomoleculair therapeut, die weet wat voor mij slimme stappen zijn.
  Online, in boeken en in tijdschriften vind je een overvloed aan informatie over gezondheid. Je moet daarbij zelf bepalen wat voor jou relevant is. En dat is knap lastig! Bij LijfLoket draaien we het om. Jij vertelt over jouw leven, leefstijl en leefomgeving en een orthomoleculair therapeut vertelt welke slimme stappen bij jou passen.

 

 • Ik ben niet op zoek naar begeleiding of coaching
  Een consult bij LijfLoket wordt afgesloten met een e-mail met persoonlijk inzicht en advies. Dat betekent dat je daarna zelf aan de slag gaat. De orthomoleculair therapeuten bij LijfLoket geven inzicht en advies, maar ze zijn geen orthomoleculaire coach. LijfLoket biedt dus geen begeleiding.

 

 • Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  Wanneer je gezond ouder wilt worden, chronische klachten hebt of preventief je gezondheid wilt verbeteren en je gelooft in het zelfherstellend vermogen van het lichaam zit je goed bij LijfLoket. Aanpassingen in je leefstijl kunnen jouw gezondheid echt verbeteren. Dit komt door het zelfherstellend vermogen van het lichaam: dit is het natuurlijke vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te herstellen na letsel, ziekte of beschadiging.

  Let op: het zelfherstellend vermogen van het lichaam is niet onbeperkt. Het kan worden beïnvloed door leeftijd, voeding, levensstijl en genetica.

Wil jij waardevol inzicht en slim advies? Boek dan een nu consult bij LijfLoket op het tijdstip dat jou uitkomt.

Ja, dat wil ik

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring