Cheat Sheet

⭐️ Je probeert gezond te eten en bent veel in beweging, maar afvallen lukt niet. Vervelend! Want je bent zo goed bezig. De reden dat het niet lukt? Insulineresistentie. Wat het precies is en hoe je het omkeert lees je in de cheat sheet!

⭐️ Heb je het idee dat jouw vetopslag zich vooral concentreert rondom je middel? En lukt het je niet om er vanaf te komen (of komt er steeds een beetje bij)? Dan is het goed als je precies weet hoe dat komt én wat je eraan kunt doen. Ik verklap het alvast; het heeft ermee te maken dat jouw lichaam kiest voor een heel slimme manier van vetopslag. Maar jij kunt slimmer zijn! In de cheat sheet lees je precies wat je moet doen voor een slankere taille (en kleinere broekmaat).

⭐️ Is snacken en snaaien aan de orde van de dag? Of lukt het je niet om na dat ene koekje van de rest van het pak af te blijven? Dan heb je te maken met sugarcravings. Het is geen gebrek aan ruggengraat!! Het is een overlevingsmechanisme van jouw lichaam. In de cheat sheet lees je precies hoe je die craving voor kan zijn. Dat maakt afvallen een stuk makkelijk!

Wil jij op een duurzame manier afvallen, zonder streng dieet of duur sportschoolabonnement? Lees dan de cheat sheet en je weet precies wat je moet doen.

Voor slechts 2,95 euro is ‘ie van jou! En je kan ‘m je hele leven nog gebruiken.

  • Kort en bondig met precies de info die jij nodig hebt
  • In begrijpelijke taal en met een duidelijke oplossing per vraag
  • Met exclusieve link naar een abonnement met handige, voedzame weekmenu’s

Download ‘m nu en je krijgt de cheat sheet direct in je mailbox!

Over mij

Aangenaam! Ik ben Mayke en ik ben orthomoleculair therapeut. Gezondheid is mijn passie! Mijn wetenschappelijk kennis, persoonlijke ervaringen en nieuwgierigheid zet ik om in no-nonsens &, begrijpelijke én behapbare informatie + tips voor jou.

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring